Elsőgyermekes szülőként, és hobby lakberendezőként azzal szembesültünk a feleségemmel, hogy a babaszobánk kialakítása nem egyszerű folyamat itthon, és itt nem a tervezésre, hanem a megvalósításra gondolok. Jobbnál jobb ötleteket lehet meríteni a különböző fotós oldalakról, de ahhoz, hogy az ötletből megoldás szülessen, ahhoz komoly kutatómunka, és nem kevés anyagi ráfordítás szükséges.

A hazai boltok kínálatából hiányoltuk a letisztult formavilágot, ezért nagyon sok esetben külföldi oldalakról kellett a megfelelő termékeket, kiegészítőket beszereznünk – mondanom sem kell, hogy a külföldi pénztárcákra igazított árakon.

A bebaby létrehozásával egy olyan hiányzó űrt szerettünk volna betölteni a hazai piacon, ami a hozzánk hasonló, fiatal new generation szülők igényeit igyekszik kielégíteni. Azoknak a kismamáknak, anyukáknak, akik szeretnék harmóniában, stílusosan babaszobájukat berendezni. Akiknek fontos, hogy minőségi, és árban elérhető darabok kerüljenek otthonukba, de legyen egyedisége azoknak.

Csapatunkat grafikus, profi varrónő, és kézműves termékek gyártásában jártas munkatársak alkotják.

A célunk, hogy a bebaby termékekkel álmaid babaszobáját tudd velünk megvalósítani. Örömmel, mosollyal, szeretettel!

Pataki Gergely, tulajdonos